0
Autentificare
Căutare
0 hrănește-mă

Coșul de cumpărături este gol

Adăugăm ceva?

Categoria de produse cea mai vizitată

Livrare și plată

Opțiuni de livrare

Când este gratuită?

Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 400 lei.

Care sunt modalitățile de livrare?

ȚaraModalitateTipPrețGratuit
RO FAN Courier / Cargus / Sameday  livrare la adresă 25 lei  peste 400 lei
RO Packeta - Puncte Pick-Up  punct pick-up 10 lei  peste 400 lei


Descrierea opțiunilor de livrare

Packeta - Curierul

Curierul va livra coletul la adresa menționată în formularul de comandă. În ziua livrării, cumpărătorul va fi informat prin intermediul unui SMS/mesaj prin poștă electronică despre ora de livrare. În cazul în care nu se va reuși livrarea coletului în ziua respectivă, se va încerca livrarea acestuia într-o altă zi. Coletul nelivrat este depozitat la depozitul transpotatorului timp de o săptămână. După expirarea termenului de păstrare, coletul va fi returnat expeditorului, iar comanda va fi anulată. 

Packeta - Puncte Pick-Up

Coletăria/Packeta este prerfectă pentru cei care nu doresc să aștepte curierul. Sute de puncte partenere Pick-up sunt disponibile pe întreg teritoriul României, la orice pas, în drum spre casă, serviciu sau lângă Mall. Alege dintre 650 de puncte Pick-up aici: https://www.packeta.ro/puncte-pick-up. În ziua depozitării la punctul Pick-up ales în formularul de conatact, vei primi un SMS/e-mail cu parola pentru ridicarea coletului. Cu acest cod fiecare membru al familiei poate ridica coletul. 

Opțiuni de plată

Care sunt modalitățile de plată?

Cu cardul online - recomandăm

Achitați acum, plata este creditată imediat și noi expediem imediat. Toul este IMEDIAT! Imediat este un cuvânt magic, nu? Un alt avantaj este, că în caz de anulare a comenzii, banii sunt rambursați pe card, această modalitate este mai rapidă decât prin ordin de plată. Dar am menționat că această modalitate de plată este gratuită?

La livrare

Înțelegem, este doar o garanție ca să poți dormi liniștit. No problemo! Vei plăti pentru produse la livrare. Este însă un serviciu care costă 7 lei. În caz de returnare, banii sunt rambursați în contul bancar, proces un pic mai lent.

Ordin de plată / virament bancare

Și această opțiune este posibilă, dar nu o prea recomandăm. Viramentul bancar durează câteva zile iar noi nu putem expedia imediat. Trebuie să așteptăm creditarea sumei în contul nostru, apoi expediem coletul noului proprietar. 

Newsletter

Lucrurile bune se întâmplă oamenilor care se abonează la buletinul nostru informativ.

Prin abonarea la newsletter ești de acord cu cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

info@d-sport.ro Răspundem într-o oră, lucru valabil pentru zilele lucrătoare
Parteneri:
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
Sortare
Filtrare