10 reguli de aur pentru îngrijirea corectă a bunurilor
V D-Sportu ctíme pravidlo ze všech pravidel nejvyšší, pravidlo 3S. La D-Sport, respectăm regula de bază, regula 3A. Dorim ca bunurile să vi se adapteze, să vi se ajusteze și să vi se armonizeze, pentru a vă servi cât mai mult timp posibil. De aceea am creat această listă de reguli. Nerespectarea acestor instrucțiuni duce la deteriorarea mai rapidă a bunurilor dumneavoastră, având ca rezultat și respingerea reclamației. Dacă alții o pot face, atunci și dvs veți reuși, cu siguranță!
PS: Imediat ce veți detecta un oarecare defect la bunurile dumneavoastră, vă rugăm să ni le trimiteți spre reclamație și să nu le mai folosiți. În cazul nerespectării acestora, se pierd drepturile aferente perioadei de garanție. Defectele cauzate de utilizarea sau întreținerea incorectă nu sunt recunoscute.
PANTOFI

1. Pantofii de marcă pe care îi comercializăm sunt de înaltă calitate, dar nu și nedeteriorabili. Purtați-vă drăguț cu ei.
2. Folosiți pantofii corespunzător sportului pentru care sunt proiectați. Nici un fel de înot în ghetele de fotbal!
3. Legați șireturile până sus și strângeți bine. Astfel, încălțămintea nu se va deforma.
4. Șireturile trebuie dezlegate la încălțare și descălțare. Pentru a preveni uzarea pantofilor, deteriorarea de la nivelul ștaifului, la descălțare nu apăsați pe întăritura din jurul călcâiului. De aceea, recomandăm la încălțare folosirea încălțătorului ( lingură pentru pantofi), pentru a proteja cât mai mult pantofii.
5. Pantofi uzi = încălțăminte ușor de deteriorat. A alerga în ploaie este cool, dar ghetele dvs nu prea vor fi mulțumite. În plus, puteți răci.
6. Dacă, totuși, pantofii s-au udat, imediat uscați-i, când ajungeți acasă. Dar nu cu uscătorul de păr /Foehn-ul. Nu aruncați pantofii pe calorifer. Nu folosiți un uscător. Și mai ales, nu folosiți fierul de călcat! Este suficient să umpleți pantofii cu ziare și să-i lăsați se usuce lent la temperatura camerei, feriți de contactul direct cu sursele de căldură!
7. Niciodată nu spălați pantofii în mașina de spălat și nu-i uscați în cuptorul cu microunde. Acolo puneți mâncarea.
8. Pentru curățarea pantofilor folosiți apă caldă, săpun (nu detergent) și o perie sau o cârpă. Curăță vesel și cu grijă!
9. Pentru a obține rangul de super pantofar folosiți șanurile. Pantofii își vor păstra forma minunată mai mult timp!
10. Iubiți-vă pantofii!
ÎMBRĂCĂMINTE

1. Înainte de spălare, uscare sau călcare, este obligatorie respectarea recomandărilor de întreținere prezentate pe etichetele produselor textile.
2. Dacă hainele se umezesc de la transpirație, vă recomandăm să le clătiți cu apă curată. Hainele își vor păstra culorile mai mult timp. Vă rugăm să nu confundați clătirea cu spălarea, clătirea fiind doar un sejur balnear pentru produsele textile.
3. Spălați textilele colorată cu detergent COLOR, veți prelungi perioada în care haina se va asorta cu ochii dumneavoastră.
4. Dacă vă pasă de haine (de exemplu, tricoul dvs preferat), evitați utilizarea înălbitorul, balsamului de rufe și luați-o uneori la plimbare, de exemplu la cină.
5. Articolele vestimentare cu imprimeu se calcă doar pe dos.
6. Înainte de a vă decide să spălați textilele cu imprimeu, întoarce-le pe dos.
7. Înainte de spălare închideți toate fermoarele. Atenție și la benzile cu scai/velcro, acestea pot fi foarte periculoase pentru alte haine din mașina de spălat. Sunt considerate agresori printre sistemele de închidere.
8. Urmați recomandările speciale ale producătorului de îmbrăcăminte legate de întreținere (ex. impregnare). În acest fel, proprietățile tipice tipurilor de materiale sunt păstrate pe o durată mai lungă de timp.
9. Nu în ultimul rând, folosiți detergenți lichizi atunci când spălați cu mâna.
10. Din cele mai vechi timpuri se știe și se spune că haina îl face pe om. De aceea, iubiți-vă articolele vestimentare!
ACCESORII

GENȚI, RUCSACURI ȘI PORTOFELE
1. NNN - Nu spăla, Nu usca, Nu călca. Ștergeți cu un burete sau cu o perie delicată și apă cu săpun până la 30 ° C. Ca pe un bebeluș.
2. Nu utilizați solvenți organici sau alte substanțe chimice sau detergenți care conțin particule abrazive. Nici un polizator.
3. Dacă nu este specificată greutatea maximă admisă, nu folosiți produsul proporțional cu dimensiunea acestuia. Un rucsac de 20 de litri nu va transporta 20 de litri de pietre.
MINGI
4. Umflați doar cu un produs conceput pentru umflarea mingilor cu ac potrivit. Nu medical. Mai întâi umeziți acul pompei cu apă sau silicon. Încercați să introduceți perpendicular acul în orificiul mingii.
5. Mingile din materiale sintetice se spală cu apă, cele din materiale naturale au nevoie de o cremăspecială sau un spray pe piele. Uscați la temperatura camerei și nu lângă calorifer sau în cuptorul cu microunde.
6. Folosiți mingea numai pentru sportul pentru care este (pre)destinată.
APĂRĂTORI ȘI MĂNUȘI
7. Deteriorarea apărătorilor în vreun fel, are ca rezultat scăderea funcționalității acestora. Asigurați-vă întotdeauna că totul este în ordine și la locul său.
8. Spălați echipamentele de protecție / apărătorii cu mâna, în apă curată până la 30 °C. Mănușile, doar le ștergeți cu o cârpă umedă. Și iarăși, ca pe un bebeluș..
9. Lăsați să se usuce la temperatura camerei, nu pe calorifer și nici la soare.
10. Echipamentele și accesoriile, în ciuda numelui, fac parte din viața dvs. De aceea, iubiți-vă accesoriile!