0
Autentificare
Căutare
0 hrănește-mă

Coșul de cumpărături este gol

Adăugăm ceva?

Categoria de produse cea mai vizitată

  • Preț
Lei
Lei


Încălțăminte pentru femei

Nu mai vrei să mergi desculț? Pantofii noștri de damă sunt perfecți pentru acest lucru. În gama noastră de încălțăminte veți găsi tot felul de pantofi - pe glezne sau joase. Pantofi de la branduri mondiale precum Nike, adidas, Vans, Puma, Converse și multe altele. Și, de asemenea, toate culorile, așa că fii puțin curajos, nu trebuie să ai doar pantofi albi.... descriere detaliată

Sortare
Filtrare
Afișează  12 z 908 de produse 

Încălțăminte pentru femei

Nu mai vrei să mergi desculț? Pantofii noștri de damă sunt perfecți pentru acest lucru. În gama noastră de încălțăminte veți găsi tot felul de pantofi - pe glezne sau joase. Pantofi de la branduri mondiale precum Nike, adidas, Vans, Puma, Converse și multe altele. Și, de asemenea, toate culorile, așa că fii puțin curajos, nu trebuie să ai doar pantofi albi.

Ai nevoie de teniși pentru oraș sau mergi în vacanță în Croația și cauți sandale, flip flop sau șlapi? (pentru un outfit perfect, recomandăm să cumpărați și șosete).

Iubitorii de munte vor alege aici cei mai de încredere pantofi de trekking iar alergătorii vor alege pantofi de alergare, cu care kilometrii vor zbura unul după altul. Pantofii sport de calitate sunt baza, da?

Îar dacă îți îngheață picioarele, vezi oferta noatră de ghete și cizme de iarnă.

Newsletter

Lucrurile bune se întâmplă oamenilor care se abonează la buletinul nostru informativ.

Prin abonarea la newsletter ești de acord cu cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

info@d-sport.ro Răspundem într-o oră, lucru valabil pentru zilele lucrătoare
Parteneri:
Sortare
Filtrare