0
Autentificare
Căutare
0 hrănește-mă

Coșul de cumpărături este gol

Adăugăm ceva?

Categoria de produse cea mai vizitată

Cele mai căutate produse din această săptămână

Alte exemple

ghete pentru bărbați
tricou pentru femei
rucsacuri

Împachetare colete

Procesul nostru de ambalare a suferit multe modificări de la prima comandă. Dorim să primiți cât mai multe informații legate de cumpărături și ambalarea coletelor. În același timp, nu ne place waste. Și uite așa încercăm să echilibrăm toate. Citiți cum.

Rugăminte

Această informație o veți găsi pe materialul de împachetare și în prospectul pe care îl veți găsi în colet, dar totuși, vă rugăm să reutilizați materialul de ambalare sau să-l reciclați corespunzător. Nu este atât de complicat, dar rezultatul este imens. Mulțumim! 

Coletele și pachetele din e-shop

Majoritatea coletelor sunt expediate în pachete 100% din plastic reciclat. La început foloseam plicuri din plastic compostabil, dar am constat că, reciclarea acestora produsce daune mecanice mașinilor și instalațiilor de reciclare. La fel am renunțat la pungile/sacii cu urechi. Poate câțiva dintre voi o apreciați, dar majoritatea nu o vor folosi niciodată o pungă cu urechi. Prin urmare este o bucată inutilă de plastic. Am renunțat și la lipirea dublă - din analize și date știm că oricum nu ați folosit-o.

Uneori, este posibil să nu primiți coletul într-o pungă/plic din plastic, dar într-o cutie de carton reutilizată. Adevărat, aceasta nu este cea mai eficientă metodă, dar este al naibii de eficientă. În depozit ne rămân multe cutii, prin urmare, le refolosim cu plăcere. Acest lucru nu are nici un impact negativ asupra produselor/mărfurilor/articolelor comandate de dvs, este doar o chestiune de a vă livra coletul inact. Sincer, de-ar fi să avem suficiente cutii reutilizate, vom expedia doar în acestea. Dacă se întâmplă să aveți acasă un camion cu astfel de cutii, nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să le folosim.

De asemenea, am luat în considerare ambalarea în cutii noi. Avantajul lor este că sunt mai bine biodegradabile și nu lasă o amprentă ecologică mare după eliminare. Cu toate acestea, dezavantajul hârtiei este producția acesteia, care îngreunează mediul de până la patru ori mai mult decât producția de materiale plastice. În același timp, poluează mai mult mediul în timpul transportului, deoarece pur și simplu sunt mai mari și sunt necesare mai multe camioane/nave/avioane pentru a transporta același număr de pachete.

Deci nu există un consens clar asupra a ceea ce este mai bun pentru natură. Deocamdată, mergem pe calea ambalajelor din plastic reciclat. Dacă reușiți să le refolosiți și să le reciclați, impactul asupra planetei va fi minimizat.

Cum să reutilizați ambalajele?

Cu pungile din magazine este clar - pur și simplu nu trebuie să mai cumpărați o geantă de cumpărături. Plasticul rezistăm multor cumpărături și este ușor de depozitat. 

Pentru plicurile/pungile în care trimitem coleteșe din magazinul electronic, este un pic mai complicat. Odată deschise acestea își pierd valoarea și nu mai pot fi folosite pentru alte cumpărături. Pot însă fi folosite ca și sac de gunoi pentru plastic. În acest fel îî puteți dubla utilitatea și longevitatea! Ura!

Fii un pic mai creativ și folosește plicul un pic mai diferit. De exemplu:

  • alunecare pe zăpadă
  • păstrați prosopul umed după antrenament
  • crează o pălărie futuristă (dar nu te sufoca)
  • umflare și explodarea deasupra colegului care doarme.
  • și multe altele!

Prospect cu informații în colet.

Înainte, în colet împachetam factura tipărită și o scrisoare A4 cu maximum de informații. Astăzi, factura este trimisă doar în format electronic, iar în colet veți găsi un prospect A6 cu certificat FSC. Prospectul conține cele mai importante informații și adrese utile către site-ul nostru, pentru detalii. Probabil nu va plăcea tuturor, dar suntem în era digitală, și dacă ați reușit să plasați o comandă online, atunci veți reuși să citiți și celelalte informații necesare :)

Ce ține de retur, am renunțat la formularele pe hârtie. Acum totul se face prin intermediul formularelor online. Astfel am simplificat și urgentat întregul proces de rambursare, ceea ce înseamnă ca banii vor fi mai devreme în contul dvs. Win-win.

Newsletter

Lucrurile bune se întâmplă oamenilor care se abonează la buletinul nostru informativ.

Prin abonarea la newsletter ești de acord cu cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

info@d-sport.ro Răspundem într-o oră, lucru valabil pentru zilele lucrătoare
Parteneri:
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
Sortare
Filtrare